Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard


Bálint Ágnes Kulturális Központ

2017. november 3. 19:00

2010-ben a Syma Csarnokban nagy sikerű koncerttel ünnepelte a Napoleon Boulevard zenekar negyedszázados jubileumát. Még előző évben elkészítették az együttes emblematikus dalait teljesen új hangszerelésben bemutató Best of 1985-1989 albumot, majd hamarosan egy korszerű, vadonatúj anyaggal jelentkeztek, mely Világfalu címmel jelent meg.

Ezen a korongon még hangsúlyosabb a megújult zenekari hangzás, még rockosabb, még autentikusabb mint a korábbiak, fogalmazhatunk úgy is, hogy ami a 80-as évek világából kimaradt, itt most bátrabban, karakteresebben érvényesül. A Világfalu ugyanakkor megtartja Lilla és a zenekar egyedi hangzását, a napoleonos hangulatot.

Lilla és a megújult zenekara a klasszikus napoleon dalokon kívül Lilla szólólemezeiről is játszik sanzonokat, crossovert és folyamatosan születnek új szerzemények is rockos-bluesos hangzásban is, ami nagyon karakteres, korszerű a jelenlegi lendületes felállásban .Örömmel hívnak barátokat is a közös örömzenélésre, és gyakori társuk Dóka Attila , aki akusztikus gitár játékával, verseivel, szerzeményeivel Lillát is megajádékozza, akivel most duetteket is énekelnek, és természetesen együtt a Lilla és a Napoleon Boulevard-dal is!

Zenekari tagok:

Vincze Lilla - ének
Gilián Gábor – dob
Nagy Zsolt (Liszi) – billentyűk, vokál
Zboray Miklós – basszusgitár
Pál Balázs Jenő – gitár
Kovács Sára Dizna – fuvola, vokál